Curset d’Espart al Carreró 2010

El Tio Anselmo, Mestre Espardenyer

En aquesta ocasió, el Tio Anselmo i Auella ens han proposat fer un Curset d’Espart. El Tio Anselmo – Mestre Espardenyer – té moltes ganes de transmetre la seua experiència a la gent jove, per la qual cosa demanem que els que vinguen al curset, tinguen ganes i temps disponible per realitzar algun treball en espart, amb la finalitat d’aprendre el màxim possible i ajudar el Tio Anselmo en una propera edició del Curset per ensenyar a més gent.

Aprofitant la trobada, Auella ens vol ensenyar la fórmula de l’Herbero Torruà amb una degustació que, entre corda i corda, segur que ens animarà i inspirarà l’artístic treball que anem a realitzar.

A més de fer espardenyes, Auella ens proposa la possibilitat d’aprendre a fer aixames, per rodar la Nit de Nadal. Intentarem trobar temps per fer-ho tot.

El curset es farà al Centre Cultural El Carreró (La Torre de les Maçanes), els dissabtes 20, 27, 11, i 18 per la vesprada.

Horari del curset:

 • Dissabtes, de 17:30 h a 21:00 h

Auella ens informa de que el fi de curs el celebrarem al carrer de la Creu, amb pericana, aixames i “baix el transe de l’herbero”.

Podeu deixar les vostres preguntes i comentaris al final d’aquest article. També podeu enviar un correuet a: elcarrero@socdepoble.com amb l’assumpte: Curset d’Espart.

Per als que esteu al Facebook, més info a El Carreró, i a l’esdeveniment que hem preparat.

10 comentaris a “Curset d’Espart al Carreró 2010”

 1. La condició principal és tenir ganes i temps disponible per realitzar algun treball en espart, amb la finalitat d’aprendre el màxim possible i ajudar al Tio Anselmo en una propera edició del Curset per ensenyar a més gent.
  La info que podem donar, de moment, és la que hi ha al article. D’aquí a uns dies vos donarem més dades.
  http://inicio.socdepoble.com/#sec_contacto

 2. Hola a mi me gustaría mucho asistir pero eso de los dias de asistencia como va? el domingio 28 se repite lo mismo q lo del domingo 21? o se explican cosas diferentes y nuevas cada sesion???

 3. Hem quedat el dissabte a les 6 de la vesprada a El Carreró:
  http://inicio.socdepoble.com/#sec_contacto

  Des del Carreró anirem a casa del Tio Anselmo a picar espart, cosa que no podem fer al nostre Centre Cultural perquè podem fer malbé el sòl.

  A la majoria de la gent li ve mal fer classe el diumenge, així que ens reunirem només els dissabtes per la vesprada.

  Una vegada que comencem, podem ajustar l’horari segons les nostres necessitats, ja que el Tio Anselmo està disponible i a més, molt il·lusionat.

  Contestando a Raúl: al final quedaremos sólo los sábados. El curso es más práctico que teórico, y además, tenemos previsto grabar en video las sesiones.

  Esperem que vingueu tots. Ens veiem el dissabte.
  Salut!

Deixa un comentari